Expertdiensten die aan uw behoeften voldoen

Onze diensten

(Klik hieronder om details te zien)
 • Website Design Website Design
 • Mobile and Responsive Mobile Website and Responsive Design
 • CMS Content Management Systems
 • Copywriting Copywriting
 • Cloud Animation Cloud Automation
 • Web Applications Web Applications
 • Mobile Applications Mobile Applications
 • Internet Marketing Internet Marketing
 • Digital Cards Digital Business Cards
 • Maintenance Website Maintenance

Contact Us

Ja, houd me op de hoogte van nieuws, evenementen en aanbiedingen van Integraal Webontwerp
Ik ga akkoord met de Privacy Policy en Terms Of Service

Website Design

"Alles is ontworpen. Weinig dingen zijn goed ontworpen." - BRIAN REED

Uw website is uw universum om vanaf nul te creëren! In veel gevallen is uw website de eerste, zo niet de enige, interactie die mensen hebben met uw organisatie; als zodanig zou het een ervaring moeten zijn die ze niet snel zullen vergeten.

Uw website moet niet alleen de juiste afbeelding en vertoning overbrengen, maar ook zodanig zijn ontworpen dat bezoekers gemakkelijk de informatie vinden waarnaar ze op zoek zijn en de informatie promoten die u hen wilt laten vinden.

Integraal Webontwerp kan u helpen dat alles en meer te bereiken! Ons team van grafisch ontwerpers, ontwikkelaars, copywriters en marketeers werkt samen om een online ervaring voor uw bedrijf op te bouwen die positief presteert.

We creëren al meer dan 18 jaar prachtige, effectieve websites. In die tijd hebben we onze precisieontwerp- en ontwikkelingsvaardigheden verbeterd en de kunst van vorm, functie en fascinatie onder de knie om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen.

REIK NAAR DE STERREN!

Wij werken met bedrijven, organisaties en individuen om een uitstekende indruk online te maken met een werkelijk opmerkelijke website die resultaten oplevert. Wat je ook online wilt doen. Waar je ook heen wilt. Integraal Webontwerp brengt u daar!

Uw website is uw online ambassadeur en uw enige werknemer die 24 uur per dag actief is. De afbeelding die u online weergeeft, is misschien de enige die veel potentiële klanten ooit zullen zien, dus u wilt dat deze precies goed is. Onze ontwerpen zijn gemaakt om zeer specifieke doelen te bereiken: bezoekers naar uw site halen; maak het gemakkelijk en plezierig voor ze om te vinden wat ze willen; en moedig ze aan om actie te ondernemen.

WAT ZOU JE ZOALS JE BEZOEKERS DOEN DOEN?

 • Krijg volledig jazzed over uw diensten?
 • Koop uw uitzonderlijke producten?
 • Abonneer u op uw onmisbare nieuwsbrief?
 • Deel uw informatie met de hele wereld via sociale media?
 • Je opbellen?

Een goed ontworpen website kan dit mogelijk maken! DaSaR Productions heeft het talent en de ervaring om u daar te krijgen.

All systems go! Wat uw website ook nodig heeft om echt van de grond te komen, wij doen het allemaal: wilt u gelovigen maken van sceptici? Geen probleem. Het wiel opnieuw uitvinden? Gedaan! Tijd en ruimte omkeren ...? Noem het maar, we hebben u gedekt!

Frequently Asked Questions

 • Q: Ik ben helemaal nieuw in dit 'websitevraagstuk'. Hoe werkt het hele proces?
  A: Nooit bang, daarom zijn we hier. U kunt meer leren over ons beproefde proces op onze werkwijze pagina.
 • Q: Hoe lang heeft Integraal Webontwerp websites gebouwd?
  A: Integraal Webontwerp is in 1998 opgericht door President + oprichter David van Akkeren. U kunt meer informatie vinden op onze over pagina .
 • Q: Hoeveel kost een website?
  A: De kosten van een website kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, net zoals de kosten van een huis kunnen variëren. Hoewel onze websiteprojecten over het algemeen beginnen in het bereik van $ 1.000 voor zakelijke basissites en naar boven gaan, afhankelijk van uw unieke behoeften.
 • Q: Hoe werkt het betaalproces?
  A: Het project begint met een aanbetaling van 30%. Nadat het ontwerp is afgemeld en voordat we overgaan op programmeren, verzamelen we 35%. Zodra we onze scope hebben voltooid en voltooid, wordt de laatste 35% verzameld en wordt uw website gepland voor de lancering.
 • Q: Met wat voor soort bedrijven werk je?
  A:

  We werken met een breed scala aan bedrijftypen [kleine start-ups, grote bedrijven, non-profitorganisaties, B2B, B2C en meer] in vele bedrijfssectoren [technologie, voedsel, kleding, gezondheid + schoonheid, kampen, reizen, financiën, kunst, eerlijke handel en meer.]

  In de loop der jaren hebben we bedrijven geholpen de klantenservice te verbeteren, hun producten te verkopen en klanten aan te trekken. Functionaliteitsverzoeken variëren van eenvoudig tot geavanceerd. Ons team neemt de tijd om uw branche, organisatie en concurrenten te leren kennen om ervoor te zorgen dat uw site al uw doelen ondersteunt.

 • Q: Hoe lang duurt het om een website te bouwen?
  A: Het duurt ongeveer 60 dagen om onze standaardwebsites te maken. Onze e-commerce (online winkel) websites hebben ongeveer 120 dagen nodig om te creëren. Deze tijd varieert van project tot project.
 • Q: Met wie zal ik werken tijdens het project?
  A: Dit is een geweldige vraag om te stellen en je moet het vragen aan elk webontwerp- en ontwikkelingsbedrijf dat je overweegt. Veel bedrijven zullen hun werk uitbesteden aan freelancers of stagiaires. Sommige bedrijven geven weinig of geen toegang tot klanten die rechtstreeks met hun ontwerpers of ontwikkelaars willen spreken. Onze klanten werken rechtstreeks samen met onze hechte crew. Wie dat zal zijn, hangt af van uw projectbehoeften en in welke fase van het proces u zich tijdens het project bevindt.
 • Q: Op welk platform bouw je je websites?
  A: We bouwen al onze websites en webtoepassingen vanaf nul op het open-sourceplatform PHP en MySQL.
 • Q: Werk je met andere platforms zoals Wordpress, Joomla, Drupal?
  A: Nee. Wij zijn uitsluitend een PHP MySQL-bedrijf. Door in de afgelopen 18 jaar te kiezen om met één platform te bouwen, zijn we experts geworden in PHP MySQL en kunnen we extreem aangepaste oplossingen voor onze klanten maken.
 • Q: Kun je me helpen met het schrijven van inhoud voor mijn website?
  A: Ja. We kunnen kopiëren schrijven en bewerken opnemen in ons voorstel. We bouwen ook uw sitemap en helpen de basis van uw website in de planningsfase te structureren.
 • Q: Kun je me helpen met het maken van foto's voor mijn website?
  A: Ja. Wij zullen u helpen bij het vinden van stockfoto's van sites zoals www.crestock.com en www.istock.com. We hebben ook fotografen en videografen beschikbaar om aangepaste fotografie en video's voor uw website te maken.
 • Q: Is/blijft mijn website mijn eigendom?
  A: JA! Alles dat we bouwen, is voor 100% in handen van jou. De meeste van onze klanten blijven bij ons gedurende de levensduur van de website. Ons team is gewoon zo onweerstaanbaar. Maar als u om welke reden dan ook besluit dat u uw site naar een andere hostingservice wilt brengen en een ander bedrijf voor de service van de site wilt, helpen wij u graag bij het zo moeiteloos en efficiënt mogelijk maken van de overgang. De website is immers van u, en we willen dat u deze overal meeneemt waar u ook gaat.
 • Q: Waar wordt mijn website gehost?
  A: Alle websites die door Integraal Webontwerp zijn gemaakt, moeten op onze servers aanwezig zijn. Als u echter op enig moment wilt verhuizen naar een nieuw webbedrijf + webhost, zullen we uw site kosteloos verpakken om naar het nieuwe bedrijf te verzenden. Hoewel we op dat moment niet langer in staat zijn om uw site te ondersteunen. Het bedrijf dat we gebruiken voor webhosting is een datacenter met de naam www.siteground.com. Wij bieden datacenterlocaties op drie continenten: Noord-Amerika, Europa en de regio Azië-Stille Oceaan. U kunt dus het dichtst bij uw bezoekers kiezen om de beste websitesnelheid te krijgen.
 • Q: Hoe wordt mijn website geback-upt?
  A: Integraal Webontwerp maakt dagelijks, wekelijks en maandelijks een back-up van alle websites van onze klant op rotatie naar een externe beveiligde server buiten de locatie van onze webserver.
 • Q: Hoeveel kost een webhosting met Integraal Webontwerp?
  A: We hebben vereenvoudigde pakketten voor het hosten van maximaal twee opties. Niet-e-commerce: $ 800 per jaar en e-commerce: $ 800 tot $ 1.000 per jaar. Al onze hostingpakketten zijn niet-gedoseerd, wat betekent dat u nooit extra in rekening wordt gebracht voor het overschrijden van een "limiet". Er zijn echter af en toe gevallen als een site zoveel verkeer genereert dat deze mogelijk op zijn eigen server moet leven. We kunnen dit helpen indien nodig, maar zijn uiterst zeldzaam. Ons jaarlijkse pakket omvat ook de kosten voor het upgraden van uw site en het patchen van beveiligingsfixes wanneer dat nodig is, evenals incidentele en kleine veranderingen in de inhoud van websites en telefonische ondersteuning.
 • Q: Levert u op verzoek een volledige kopie / back-up van onze site?
  A: Ja en zonder kosten! U bezit voor 100% alles wat DaSaR Productions voor u maakt en op verzoek zullen wij u een eenmalige volledige back-up van uw website aanbieden. Als er extra back-ups nodig zijn, zijn er minimale kosten van in het algemeen $ 70 voor 30 minuten arbeid.
 • Q: Is mijn hosting vergoeding terugbetaalbaar?
  A: Helaas bieden wij geen restituties op onze webhostingaccounts.